Haus Schönblick
 

 

Haus Schönblick die familie

 

 

 

 

 

 

HET HUIS EN DE FAMILIE

 

Het huis Schönblick hebben wij in 1980 aangekocht. Destijds was de ingang alleen aan de bergzijde en er waren 5 vakantiewoningen met zwembad, sauna en 3 garages...

 

meer hierover >

 

 

HET HUIS EN DE FAMILIE

 

Het huis Schönblick hebben wij in 1980 aangekocht. Destijds was de ingang alleen aan de bergzijde en er waren 5 vakantiewoningen met zwembad, sauna en 3 garages.

 

Wij, dat zijn Marion Göbel-Wojciechowski en Klaus Wojciechowski; ik ben een vertegenwoordiger uit Dortmund, Marion komt uit het huis „Kur- und Sporthotel Göbel“ in Willingen.

 

Na onze bruiloft in 1982 werd het toenmalige pand geheel gerenoveerd. Badkamers, keukens, vloerbedekkingen en de inrichting werden vernieuwd.

 

Onze twee zoons Jens en Matthias hebben steeds meegeholpen en delen met ons hun interesse en passie voor het „Haus Schönblick“. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 1994 werden 6 luxueuze vakantiewoningen met een bijzonder mooi uitzicht aangebouwd. Aan de inrichting werd veel waarde gehecht; grote badkamers met afzonderlijke toiletten, een hoogwaardige inrichting met stijlvolle meubels, vloerbedekkingen, stoffen en sanitair. Tevens 7 garages met toegang tot het trappenhuis evenals voldoende parkeerplekken voor alle autos. De ingang aan de bergzijde werd ruimer gemaakt en nieuw geformeerd.

Tijdens de renovatie van het binnenbad werd de sauna vernieuwd en het zwembad door de kunstenaar „Blum“ uit Bad Arolsen liefdevol in scène gezet.

 

Hier een paar fotos uit verleden tijd.

 

 

Wie net als wij midden in een betoverend landschap leeft, ligt de omgeving en het milieu na aan het hart. Daarom hebben wij een warmtekrachtkoppeling en zonnenpanelen voor energieopwekking van stroom en water.

 

In 2008 konden wij de renovatie en verfraaiing van alle woningen en het gehele trappenhuis met exclusieve vloerbedekking en hoogwaardig laminaat afsluiten, net zoals de instalatie van WIFI (voor in het hele huis).

 

U ziet dat wij continue bezig zijn om uw verblijf zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken. Zo krijgt u het gevoel, uw vakantie net als thuis te kunnen beleven.

 

Uw familie Göbel-Wojciechowksi

 

Omdat het huis aan de helling ligt, heeft het twee ingangen. Kies de ingang, die het dichst bij uw woning ligt. Er zijn genoeg parkeerplekken.

 

Hier zijn nog een paar fotos van de onderste ingang.

 

 

Hier van de bovenste ingang. 

 

De ligging van alle woningen in het huis vindt u hier.